ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

První liga dorostenek – 10. kolo

V jediném odehraném utkání skupiny „A“ se představil Kolín v místním derby proti Červeným Pečkám. Ve skupině „B“ vedoucí celek Valašského Meziříčí docílil v Šumperku velmi kvalitního výkonu a na ten zde samozřejmě vítězí.

Skupina „A“

V jediném odehraném utkání skupiny „A“ se představil Kolín v místním derby proti Červeným Pečkám. Na první pohled jasné utkání nemuselo být pro přítomné diváky úplně nezajímavé. Vlasta Kohoutová těžila z výborné první dráhy (170) a před poslední třicítkou prohrávala s Šárkou Kořínkovou 2:1. Nakonec vyhrála jen díky slabé závěrečné dráze své soupeřky. Ve střední části se oběma hráčkám příliš nedařilo a vítězství si zde pro změnu připsala hostující Adéla Novotná. Závěr tak sliboval napínavou podívanou, z té však brzy sešlo. Hostující Jana Abrahámová se Nikol Plačkové nedokázala vyrovnat, a body do tabulky si tak připisuje Kolín.

Skupina „B“

Vedoucí celek Valašského Meziříčí docílil v Šumperku velmi kvalitního výkonu a na ten zde samozřejmě vítězí. Čest domácím zachránila Nikola Tatoušková (560). I ona se však pořádně zapotila, Ivana Kateřiňáková (556) jí totiž byla rovnocennou soupeřkou.

Kroměříž zahrála své domácí minimum, přesto vítězí bez větších problémů. A není divu, vždyť dorostenky z Rýmařova neporazily celkem na pěti drahách ani 100 kuželek.

Datum: 18. 11. 2009 | Sekce: Mládež | Autor: Lukáš Hlavinka