ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Vyškovský sprinter 2007

Napínavé duely, pěkné výkony, skvělá kulisa i tak lze shrnout již druhý ročník turnaje ve sprintech Vyškovský sprinter 2007, který se konal pod záštitou starosty města Vyškova.

Vyškovský sprinter 2007Že jde o nevyzpytatelnou disciplínu může potvrdit i spousta favoritů, kteří se nejednou dostali do úzkých i s relativně slabším soupeřem. Do velkého finále však nakonec proklouzla přece jen zkušenost. Velké finále bylo vyvrcholením celého turnaje a utkali se v něm dva zástupci Jihlavy Jan Kotyza a Robin Parkan s exvyškovským Davidem Machalou, nyní hájícím dres rakouského klubu Austria Krems. Ten, co by obhájce, byl mírným favoritem díky dokonalé znalosti místních drah. Ve finále však začal nejlépe Robin Parkan a po zásluze se nakonec stal vítězem turnaje. Druhé místo nakonec vybojoval David Machala a na Honzu Kotyzu tentokrát zbylo „pouze“ třetí místo.

Pořadatelé mohli mít také radost ze zvýšeného zájmu o turnaj, kde dokonce museli řadu lidí díky omezené kapacitě 48 hráčů odmítnout, což svědčí o vzrůstající oblibě této mladé disciplíny. Dobrá atmosféra na kuželně nakonec dala zapomenout i jediné kaňce na turnaji a tím byla porucha automatu, díky čemuž se turnaj dohrával pouze na dvou drahách.

Datum: 22. 8. 2007 | Sekce: Turnaje | Autor: Kamil Bednář