ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Šest družstev SKK Primátor Náchod v ligových soutěžích

Nový ročník kuželkářských soutěží, který odstartuje letos v září, přinesl již nyní náchodským první primát. Jako jediný klub v České republice má šestinásobné zastoupení v ligových soutěžích.

V nejvyšší soutěži tedy I. lize budou startovat pětinásobní mistři republiky muži „A“, dále pak družstvo žen, dorostenců a dorostenek. Premiérově budou hrát II. ligu muži „B“ a dorostenci „B“.

Náchodští diváci, kterých je opravdu hodně, mohou tak každý týden vidět naše nejlepší družstva v bojích o ligové body. Atraktivní soupeře bude mít ve své skupině II. ligy družstvo „B“. Jsou to celky, které známe z účinkování v nejvyšší soutěži: Olomouc, Blansko, Zábřeh, Vyškov. Budou i tradičních „derby“ s celky Rychnova a Jičína.

Zastoupení má klub i v nižších soutěžích. Muži „C“ hrají Východočeskou divizi, muži „D“ Východočeský přebor I. tř. a družstvo „E“ Východočeský přebor II. tř. V turnajích o „Pohár mladých nadějí“ startují nejmladší hráči a hráčky žákovské kategorie.

Znovu se ukázalo, že kuželky jsou již delší dobu nejúspěšnějším sportem nejen v Náchodě, ale celém regionu nevyjímaje ani Královéhradecký kraj.

Datum: 4. 6. 2007 | Sekce: Zajímavosti | Autor: František Majer