ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Májový turnaj družstev žáků 2007

V pořadí 2. ročník Májového turnaje žákovských výběrů krajů se uskutečnil o víkendu 12. a 13. května 2007 tentokrát na čtyřdráze v Rychnově nad Kněžnou.

Májový turnaj družstev žáků 2007V sobotu byl na programu turnaj družstev na 4×60 hs. Boje to byly napínavé a viděli jsme i velice kvalitní výkony. Přestože výkonnostní rozdíly byly mezi jednotlivými účastníky značné, nikomu to nevadilo. Vládla zde bezva nálada a každý výkon byl odměněn potleskem. V neděli si osm nejlepších děvčat a chlapců vyzkoušlo na vlastní kůži disciplinu sprint. Je vidět, že mezi nejmladšími kuželkáři je docela oblíbená. Základní kolo a semifinále se hrálo v disciplině 2×15 hodů do plných. Až finálové utkání se odehrálo tak, jak se správně sprint hraje, tedy 2×20 hs. Nebyla nouze o napínavé chvíle, kdy o vítězi rozhodovala „rychlá smrt“.

Akce to byla opět navýsost zdařilá. Poděkování patří i oddílu kuželek TJ Start Rychnov nad Kněžnou, zvláště pak Miroslavu Frydrychovi, který vše s pomocí členů oddílu perfektně organizačně zvládl. Takže za rok opět na shledanou.

Datum: 14. 5. 2007 | Sekce: Mládež | Autor: Jiří John