ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Krakonošův pohár 16. ročník – Vrchlabí

Na přelomu roku uspořádal oddíl SKK Vrchlabí již šestnáctý ročník Krakonošova poháru.

Vážení sportovní přátelé,

další ročník Vašeho oblíbeného turnaje je úspěšně za námi. Ceny budou v nebližší době rozdány nebo rozeslány jednotlivým vítězům či dvojicím, které se umístili do 3. místa. Všem vítězům a umístěným srdečně gratuluji!

Za 18 hracích dní se turnaje zúčastnilo 281 dvojic. Není to rekordní účast, ale vzhledem k tomu, že turnaj probíhal ve velice náročném období konce roku, nebylo k dispozici příliš víkendových dnů, lze konstatovat, že účast byla výborná a patří k těm hojnějším.

V turnaji bylo dosaženo výborných výsledků, jak v kategoriích neregistrovaných hráčů kde podali nejkvalitnější výkony hráči/ky Krejbich V. (Hasiči) 552, Mašek (Labit) 556, Lumendová L. (Mr. Bien) 563 a Maršík P. (VT Team) 574 kuželek, ale zejména v kateg. registrovaných hráčů, kde byl dosažen 10× výkon přes 600 kuželek. Za vypíchnutí bezpochyby stojí výkony hráčů Tondy Stašáka (SKK Náchod) 642 a Romana Pytlíka (Rokycany), který stanovil nový rekord vrchlabské kuželny výkonem 653 kuželek – gratuluji!

Další šestistovky dosáhli:
Holakovský R. (SKK Náchod) 623, Jirouš M. (SKK Náchod) 616, Beránek L. (SKK Náchod) 613, Bartoníček J. (SK Solnice) 607, Rolf M. (SKK Vrchlabí) 606, Kudrnáč (SKK Náchod) 604, Říha Z. (Dynamo Liberec) 601a Hrubý P. (Slávia Praha) 601.

Kvalitní výkony podaly i hráčky v kategoriích pro reg. hráčky:
Wiedermanová (KK Zábřeh) 586, Šťastná (Nový Bor) 582 a 571, Mizerová B. (Slávia Praha) 577 a Žďárková (Nový Bor) 572 kuželek.

V kategorii dorostu lze pochválit hráče:
Fejfar L. (SKK Vrchlabí) 562, Horáček Jirka (SKK Vrchlabí) 563 a Wenzel (Č. Kostelec) 572

Na turnaj přijeli z největší vzdálenosti naši přátele z Trenčína, kterým moc rádi oplatíme naši návštěvu na jejich turnaji pod názvem Laugarício cup, který se koná na konci letních prázdnin a počátkem září. Všem turnaj v Trenčíně vřele doporučuji!

V nejhojnějším počtu se ve Vrchlabí představili hráči a hráčky z Rudné a Ústí nad Labem – děkujeme za přízeň! Jedinému komu se nepovedlo sehnat si do dvojice partnera byl Krakonoš, který jako patron našich hor navštívil i naši čtyřdráhu a poctil nás svoji návštěvou. Rýsovala se prý dvojice Krakonoš – Trautenberk, ale měli spolu opět nějakou patáliji, tak z toho sešlo :o)

Nezbývá, než se s Vámi rozloučit s poděkováním za účast na našem turnaji a pozváním na příští již 17. ročník „Krakonošáku“, který se bude opět konat v zimní přestávce.
Přijďte pobejt, mějte se dobře a ať do padá!

Datum: 23. 1. 2007 | Sekce: Turnaje | Autor: Vlado Žiško