ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Kuželkářská hvězda České republiky 2006

Česká kuželkářská asociace vyhlašuje II. ročník ankety Kuželkářská hvězda ČR. V letošním roce doznala anketa široké veřejnosti výrazné změny. Na rozdíl od minulého ročníku je možné hlasovat pro jakéhokoliv člena ČKA.

Kuželkářskou hvězdou se tak může za rok 2006 stát jakýkoliv kuželkář nebo kuželkářka, který(-á) obdrží nejvíce SMS hlasů od všech hlasujících. Favority je třeba hledat mezi medailisty mistrovství světa, ale nelze vyloučit ani překvapivého vítěze.

Vítězství z loňského roku obhajuje Dana Wiedermannová, která zvítězila před svou sestrou Hanou (obě KK SULKO Zábřeh) a kuželkářskou legendou z České Třebové Agatonem Plaňanským.

Hlas své Kuželkářské hvězdě můžete poslat prostřednictvím SMS zprávy na telefonní číslo 602 290 055 ve tvaru:
HVEZDA mezera JMENO mezera PRIJMENIDODATEK mezera ODDIL

(např.: HVEZDA KAREL NOVAK ML. SKK BRNO).

  • JMENO – křesní jmeno hráče(-ky), pro kterého hlasuji
  • PRIJMENI – příjmení hráče(-ky), pro kterého hlasuji
  • DODATEK – v případě, že je v oddíle někdo stejného jména ml. nebo st.
  • ODDIL – oddíl, ve kterém je hráč(-ka), pro kterého hlasuji, registrován

Z jednoho telefonního čísla můžete odeslat do ankety pouze jednu SMS zprávu. Jako platné hlasy budou uznány pouze SMS zprávy, které přijdou v uvedeném tvaru v termínu od 27. 11. 2006 do 5. 1. 2007.

Hlasujte a vyhrajte 2 vstupenky na slavnostní večer!

Ze všech přijatých SMS zpráv, které budou zaslány do 31. 12. 2006, bude vylosován výherce, který obdrží 2 vstupenky na slavnostní večer ČKA (6. 1. 2007 v Hotelu Slovan v Brně), kde bude vyhlášen i vítěz ankety Kuželkářská hvězda.

Datum: 28. 11. 2006 | Sekce: Ostatní | Autor: ČKA