ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Pohár mladých nadějí – 3. turnaj

Podzimní část poháru skončila třetím hracím dnem na kuželnách v Jihlavě, Valašském Meziříčí, Vrchlabí a Teplé.

Všem pořadatelům si dovoluji poděkovat za včasné zaslání výsledků. Vše jsem měl k dispozici již v pátek večer. Paráda.

Ze strany pořadatelů nebyly hlášeny žádné problémy. Ve Vrchlabí, jak se tam již stalo tradicí, dostal každý účastník pozornost ve formě balíčku ovoce. Určitě milé a dětmi velice kladně hodnocené.

K vidění byly opět velice kvalitní výkony. Zejména ve Vrchlabí to padalo náramně. Dobře připravené dráhy a pochopitelně i zkušení harcovníci si tam zahráli skvěle. Nejvyšší výkon 290 (!!) předvedl Daniel Neumann z Červeného Kostelce a Hana Šeborová z Kolína 286 (!). Za zmínku jistě stojí pěkných 271 kuželek Matěje Konvičného ve Valašském Meziříčí a Kristýny Švihlíkové v Teplé. Hranici 260 kuželek pokořila ještě pěkná řádka hráček a hráčů. I to svědčí o kvalitní konkurenci zejména mezi těmi staršími.

Byť do konce základní části ještě chybí tři turnaje, a tak se lecos ještě může změnit, na čelních místech se umístili hráči a hráčky, jejichž jména jsou již dostatečně ukotvena v našem podvědomí.

V mladších žácích je na prvním místě „vánoční princezna“ Kristýna Švihlíková z Podbořan a „vánoční princ“ Pavel Repčík z Jiskry Hazlov. V kategorii starších žáků tvoří „zimní královský pár“ Hana Šeborová ze Sokola Kolín a Michal Wolhmuth z SKK Rokycany.

Vše potřebné (rozpis soutěže, místa konáni jednotlivých turnajů, způsob bodového hodnocení, historii) si můžete stáhnout z webových stránek PMN.

Nezapomeňte, že termín pro podání přihlášek na další turnaj je již 22. prosince 2006.

Datum: 19. 11. 2006 | Sekce: Mládež | Autor: Jiří John