ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Pohár mladých nadějí – 2. turnaj

Druhé turnajové kolo je za námi. V České Třebové bojovalo o body celkem 69 dětí, v Dačicích 34, v Chomutově 38 a v Opavě 51; spolu tedy 192 dětí.

Nejvyšší výkony v jednotlivých kategoriích docílili Marek Frydrych (hm) 264 a Jana Studeníková (ds) 282 (!!!) v Opavě, Michaela Mokrošová (dm) 253 a Jakub Indrák (hs) 273 v České Třebové.

Až budete přihlašovat své svěřence na další turnaj, doplňte, prosím následující údaje. Datum narození Kubelky Martina (Rýmařov), Martina Beera (Podbořany) a číslo registračního průkazu Martina Beera, Jiřího Kopeckého (oba Podbořany), Jakuba Kolmačky (Blansko), Kateřiny Tiché, Daniely Křížové, Libora Kašpara, Karla Valeše (všichni VTŽ Chomutov), Veroniky Ulipové (Sokol Duchcov), Ivana Boško (Sokol Teplá). Stále je nemám k dispozici.

S Chomutova se mi donesla zpráva, že na prvním turnaji v Hazlově se jedné hráčce z Chomutova „ztratil“ z kapsy mobil. Viník byl zjištěn a je zainteresovaným znám. Mobil na turnaji v Chomutově nakonec vrátil. Bohužel bez původní SIM karty. Smutné na celé věci je, že ti, kteří věděli (jeho kolegové hráči), že mobil byl ukraden mlčeli a údajně se tím dokonce dobře bavili. Nemohu vyhovět žádosti z Chomutova, abych zveřejnil jméno viníka. Já osobně doporučuji, pokud by taková situace nastala, nahlaste to Policii ČR. Je tu od toho, aby v takovém případě konala. Ať už nakonec případ odloží z důvodu věku pachatele. Vy všichni si však vezměte poučení. Není radno brát s sebou na turnaje cenné věci, a když už, tak si po dobu hry takovou věc uschovejte u svého známého či dospělého doprovodu.

Nezapomeňte, že termín pro podání přihlášek na další turnaj je již 1. listopad 2006.

Datum: 29. 10. 2006 | Sekce: Mládež | Autor: Jiří John