ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

3. předkolo muži Pohár ČKA

Zpravodaj číslo 4

Třetím kolem skončila základní část Poháru ČKA mužů. Do jarního pavouka postoupila družstva:

SKK Náchod, KK Kosmonosy, TJ Radlice A, Sokol Husovice C, Unie Hlubina A, Lokomotiva Trutnov, Jiskra Hazlov, KK Jiří Poděbrady, KK Šumperk A, Sokol Brno IV, CB Dobřany A, TJ Třebíč B, SKK Bohušovice, SKK Náchod B, Jiskra Nová Bystřice a Centropen Dačice.

V následující fázi se už představí šestnáctka nasazených družstev. Ta si pozici na jaro vybojovala v posledním ročníku Poháru a je doplněna postupujícími družstvy ze základní části, a těm byly přiřazeny v pavouku č. 17-32, dle loňského umístění v dlouhodobých soutěžích. V nadstavbové části se družstva už nerozdělují do oblastí, ale v 1. kole bylo přihlédnuto k dojezdovým vzdálenostem mezi soupeři.

Největší zastoupení v nadstavbové části má kraj Jihomoravský 6. týmů, následuje se 4. Královéhradecký a Vysočina, 3. družstva má Zlínský kraj, po 2. zástupcích má Ústecký kraj, Praha, Středočeský, Plzeňský, Karlovarský, Jihočeský a Olomoucký kraj. Po 1. družstvu má ještě v soutěži Moravskoslezský kraj. Bez účasti jsou Pardubický a Liberecký kraj.

Nejlepší výkon jednotlivce předvedl den před Silvestrem v odvetě na domácí kuželně v Dačicích Jirka Němec, který porazil 649 kuželek a vévodí tabulce o dorážku před Markem Žoudlíkem z Trutnova, ten svůj skvělý výkon předvedl na kuželně v Dobrušce. Třetí je zatím výsledkem 639 poražených kuželek hráč Jaroslav Špicner z B týmu Náchoda. Nejvyšší výkon družstva 2418 kuželek na 4x120HS drží družstvo Lokomotivy Trutnov z kuželny v Dobrušce

Los nadstavbové části najdete v závěru zpravodaje. Adresář všech družstev je v 1.čísle zpravodaje.

Technická připomínka: prosím používejte Mezinárodní zápis osmibodový a nezapomínejte vyplnit i registrační čísla u hráčů.

 https://www.kuzelky.cz/dokumenty/formulare/Zapis_mezinarodni-8_bodu.xls

Příjem zpravodajů je třeba si zajistit na webu ČKA www.kuzelky.cz. Zpravodaj je možné si stáhnou také z výše uvedené adresy https://poharcka.kuzelky.cz/


 

Datum: 31. 12. 2023 | Sekce: Pohár ČKA | Autor: Jaromír Šula