ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Kuželkářské ankety za rok 2022

Výkonný výbor České kuželkářské asociace vyhlašuje ankety o osobnosti kuželkářského sportu. Pošlete své hlasy a rozhodněte o těch nejlepších! Hlasování končí 25. ledna 2023. Update - hlasování prodlouženo do 29. 1. 2023.

Systém hlasování je stejný jako v uplynulých ročnících – každý oddíl (bez ohledu na to, jakou soutěž hraje) má jeden anketní lístek ve čtyřech hlavních kategoriích. A to Kuželkář sezóny, Kuželkářka sezóny, Junior sezóny a Juniorka sezóny. Pověřený zástupce z každého oddílu může hlasovat pro nominované v dané kategorii. Ocenění Talent roku vzejde z rozhodnutí Výkonného výboru ČKA na základě doporučení příslušných komisí. Hlasovat mohou i další funkcionáři ČKA, viz podrobné informace o hlasování.

Vyhlášení výsledků ankety Kuželkář roku 2022 se uskuteční online formou.

Informace k hlasování

Anketní lístky

Řádně vyplněné anketní lístky zasílejte emailem na adresu kuzelkar@kuzelky.cz. Případné dotazy zodpoví Lukáš Dařílek na telefonu 728 835 020.

Vyzýváme Vás k hlasování v kategoriích dle výše uvedených hlasovacích práv. Přejeme tu správnou volbu a věříme, že využijete svou šanci rozhodnout o těch nejlepších!

Vaše anketní lístky očekáváme nejpozději 25. ledna 2023. Update - hlasování prodlouženo do 29. 1. 2023.

Datum: 16. 1. 2023 | Sekce: Kuželkářské ankety | Autor: Lukáš Dařílek