ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Z Konstruktivy si vítězství odvezl Středočeský kraj

V sobotu 17. prosince se na kuželně KK Konstruktiva Praha konal Vánoční turnaj mládeže. Putovní pohár pro vítěze si tentokrát odvedl Středočeský kraj, stříbro vybojoval Královéhradecký a bronz Plzeňský kraj.

Letošní Vánoční turnaj mládeže se tentokrát konal v jednodenním formátu a uzpůsoben tomu byl také počet hráčů, který byl snížen na tři. Do turnaje se přihlásilo 13 krajů, bohužel Jihočeský kraj z důvodu epidemiologické situace v regionu musel účast na poslední chvíli zrušit. V napínavém souboji si nakonec první místo odvezl Středočeský kraj, který docílil výkonu 1614 kuželek. Na druhém místě se umístil Královéhradecký kraj s výkonem 1583 kuželek. Bronzovou příčku obsadil Plzeňský kraj s odstupem tří kuželek, tedy výkonem 1580.

Nejlepšího výkonu dnes docílil František Adamů (Královéhradecký kraj), který porazil 586 kuželek. Z dívek nejvyšší výkon předvedla Jana Burocková (Středočeský kraj), a to 546 kuželek.

Ráda bych poděkovala všem organizátorům z KK Konstruktiva Praha za přípravu kuželny i organizaci na místě. Velký dík patří také skvělému týmu rozhodčích, kteří dohlíželi na bezproblémový průběh turnaje (a dokonce zvládli zajistit i perfektní fotodokumentaci, ze které zatím přikládám ochutnávku). Děkuji hráčům/hráčkám, jejich trenérům/trenérkám a jejich doprovodům za to, že se turnaje zúčastnili a vytvořili perfektní atmosféru. Zároveň děkujeme firmě Bonavita za poskytnutí cen pro nejlepší družstva a jednotlivce a naší spoluhráčce Emilce za zprostředkování. A v neposlední řadně také samozřejmě gratuluji všem účastníkům k předvedeným výkonům.

Na závěr bych ráda vám všem popřála hezké sváteční dny a do nového roku hodně zdraví, štěstí a úspěchů na poli osobním i kuželkářském. Těším se na viděnou v roce 2023.

Lída Johnová

Datum: 20. 12. 2022 | Sekce: Mládež | Autor: Ludmila Johnová