ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Aktualizace rekordů ČR

Po delší době se ČKA rozhodla aktualizovat rekordy ČR. Bylo nutné zrevidovat všechny kategorie a disciplíny a přidat kategorie nové, které se na mezinárodní scéně vedou, ale v rámci ČKA jsme je neevidovali.

Pro tyto potřeby byla ustanovena pracovní skupina v rámci MMK, která pečlivě prošla tisíce výsledků a připravila aktualizovaný soubor. Aktuální tabulka, kterou přikládáme do tohoto článku však vzhledem k rozsahu výsledků nemusí být konečná. Proto se nyní s prosbou obracíme na veřejnost, která může tabulku rekordů ČR připomínkovat a zasílat nám tipy na adresu rekordy@kuzelky.cz

Co musí výkon splňovat, aby se mohl stát rekordem ČR?

Počítají se pouze mezinárodní soutěže (MS,SP,EP,P-NBC,LM) včetně oficiálních mezistátních utkání, ligové soutěže v rámci ČKA, Pohár ČKA, MČR, soutěže mládeže typu PJ a ČPD a nejvyšší zahraniční soutěže. Pokud víte o výkonu, který by měl být v přiložené tabulce, prosíme o Vaše tipy. Je nutné zaslat výkon a jeho doklad - zpravodaj, zápis o utkání, zápis hry apod.

Závěrem upozorňujeme, že přiložený soubor je pouze pracovní verze. Nejedná se o schválené rekordy ČR. Formální aktualizaci rekordů ČR bude předcházet schválení nové směrnice o uznávání rekordů ČR.

Datum: 12. 7. 2022 | Sekce: Ostatní | Autor: ČKA