ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Výsledky kontrolního startu U23

O víkendu 22. - 24. dubna měla juniorská reprezentace příležitost zabojovat o nominaci na blížící se Mistrovství světa v Estonsku.

Do Mistrovstvi světa juniorů v Estonsku zbývají tři týdny. Kontrolní start v Rokycanech 22. - 24. dubna byl pro juniorskou reprezentaci poslední příležitostí, jak přesvědčit trenéry o tom, že právě oni mají reprezentovat Česko na mistrovství světa. Není tak třeba dodávat, že tlak na to, aby docílili kvalitních výkonů, byl vysoký. 

Na programu kontrolního startu byly dvě stodvacítky - jedna v sobotu a jedna v neděli. Během sobotního odpoledne trenéři prověřili možné kombinace tandemů, a to jak smíšených, tak tandemů juniorek a tandemů juniorů.

V sobotu docílili nejvyšších výkonů mezi juniory Tomáš Juřík a Petr Vaněk shodnými výkony 613 kuželek, třetí čistou šestistovku uhrál Denis Hofman. Mezi juniorkami dosáhla nejvyššího výkonu Klára Tobolová, která porazila 604 kuželek, následována Kateřinou Majerovou s výkonem 594 a Barborou Pýchovou s 593 poraženými kuželkami.

Nedělního nejvyššího výkonu a jediné nedělní šestistovky docílil Jan Mecerod, který porazil krásných 631 kuželek. Druhý nejlepší výkon, 592 poražených kuželek, předvedl Denis Hofman, následovaný Jaroslavem Bulantem s 591 poraženými kuželkami. Tři nejlepší výkony mezi juniorkami patří Nikole Tobolové, která porazila 591 kuželek, Barboře Pýchové s výkonem 589 a Kateřině Majerové s 583 poraženými kuželkami.

Detailní výsledky jednotlivých dnů nalezente v příloze článku.

Děkujeme zástupcům oddílu SKK Rokycany za spolupráci při organizaci kontrolního startu a za skvěle připravenou kuželnu.

Za trenérský tým U18 a U23

Lída Johnová

Datum: 26. 4. 2022 | Sekce: Mládež | Autor: Ludmila Johnová