ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

První liga mužů 2021/22 – Dohrávky

O víkendu se dohrávaly tři zápasy. Sokol Duchcov se díky sobotní remíze ve Vyškově a nedělní výhře v Rosicích posunul na třetí místo v tabulce. Zdeněk Ransdorf, vedoucí hráč celkového pořadí, porazil v Rosicích 664 kuželek a upevnil si celkové vedení. Hráči Lokomotivy Trutnov ustáli těsnou výhru 5:3 o 18 kuželek nad Klokany z Dobřan.

Utkání v Trutnově se pro domácí vyvíjelo více než dobře až do třetí dráhy v poslední rundě. Stojí za podívání do výsledků. Domácí prohráli na této dráze dohromady 94 kuželek a rázem bylo z utkání drama. Poslední dráhu naštěstí domácí ustáli. Na kontě Trutnova zůstalo po posledních hodech o18 kuželek víc a to znamenalo výhru 5:3.

V týdnu se ještě hrají dvě dohrávky. KK Zábřeh hraje ve čtvrtek v Dačicích a v neděli v Třebíči. Dačice se před závěrečným kolem mohou v případě výhry přiblížit na rozdíl jediného bodu na vedoucí Hořice. V posledním kole hrají oba celky doma. Hořice hostí Lokomotivu České Velenice a Centropen Dačice Klokany z Dobřan. O tom kdo sestoupí se rozhodne mezi TJ Valašským Meziříčím a Lokomotivou Tábor. TJ Valašské Meziříčí má na předpopsledním místě náskok dva body na poslední Lokomotivu Tábor. Ta má podstatně lepší skóre. K poslednímu utkání zajíždí TJ Valašské Meziříčí do Třebíč a Lokomotiva Tábor hostí doma KK Zábřeh. Jasno bude v sobotu odpoledne. 

Datum: 2. 4. 2022 | Sekce: První liga | Autor: Jaroslav Kupa