ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Výsledky 25. ročníku Poháru mladých nadějí

Finálovým turnajem v Olomouci byl zakončen 25. ročník Poháru mladých nadějí.

V neděli 6. března 2022 se na kuželně HKK Olomouc uskutečnil závěrečný turnaj Poháru mladých nadějí 2021-22, který rozhodl o celkovém pořadí v tomto soutěžním ročníku a také o postupujících na mistrovství republiky. Bohužel i v tento den se projevily problémy spojené s covidem-19, kvůli čemuž někteří nemohli přijet a ukázat, co umí. Byť hned na úvod nás překvapila porucha na dráze č. 8, pořadatelé ji dokázali odstranit, a tak došlo jen k několikaminutovému zdržení.

Celkovými vítězi tohoto ročníku v kategorii mladšího žactva se stali Valerie Vaněčková (CB Dobřany) a Miroslav Kolář (SK Rybník), v kategorii staršího žactva Lada Hessová (CB Dobřany) a Josef Vrbka (TJ Třebíč). Nejlepších výkonů docíli v Olomouci za mladší žákyně Valerie Vaněčková (282), za mladší žáky David Hlaváč z TJ Slovan Karlovy Vary (276). V kategorii starších žákyň zvítězila Lada Hessová (258) a mezi staršími žáky kraloval Jakub Rada z VTŽ Chomutov (284). Kompletní výsledky najdete zde a výsledky finále zde.

Album s fotografiemi bude doplněno a vloženo také na web mladez.kuzelky.cz/pmn.

Komise mládeže děkuje organizátorům a rozhodčím z HKK Olomouc za perfektní spolupráci a hladký průběh turnaje. Těšíme se na viděnou u finálového turnaje ČPD v neděli 13. března.

Datum: 10. 3. 2022 | Sekce: Mládež | Autor: Ludmila Johnová