ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Kuželkářský maratón v Táboře

Pozvánka na turnaj.

Kuželkářský maraton se opět vrací po dvou letech   

Česká Unie sportu, město Tábor a kuželkářský klub Loko Tábor se rozhodli po dvou letech znovu uspořádat kuželkářský maraton. Cílem oblíbené akce je přilákat ke sportu co nejvíce zájemců a zdolat hranici 1000 her. Kuželkářský maraton odstartuje v pátek 22. října v 9 hodin dopoledne.  

Právě před dvěma roky se na všech čtyřech drahách táborské kuželny podařilo účastníkům kuželkářského maratonu během 25:36 hodin odehrát tisíc her bez přerušení, když jedna hra obnášela 15 hodů do plných.

Neobvyklá sportovní akce se setkala s nečekaně velkým zájmem veřejnosti. Na čtyřech drahách se vystřídalo 335 kuželkářů, kterých shodilo 54 912 kuželek. „Samotné výkony nejsou až tak důležité. Budeme vděčni za každého nového hráče. Letos bychom totiž chtěli přilákat ještě více zájemců,“ naznačuje cíle organizátor a člen výkonného výboru ČUS Zdeněk Krátký.   

A právě proto nastavili organizátoři jasná pravidla. Každý nový zájemce bude v kteroukoliv hrací dobu upřednostněn před hráči, kteří si troufají odehrát více her. Kuželkářský maraton odstartuje v pátek 22. října v 9 hodin, očekávaný konec je v sobotu mezi devátou a desátou hodinou. Dopolední program obstarají zájemci se základní škol, od 12 hodin je přístupný ostatní sportovní veřejnosti.   

Podařatelům sice nepůjde o výsledky, ale ti soutěživější si to můžou rozdat mezi sebou. Vítáni jsou nejen amatéři a hobíci, děti, ale i registrovaní hráči nebo různé party. Nejlepší jedinci obdrží drobné dárky a medaile, bude se soutěžit o nejvyšší dosažené výkony v kategoriích dětí, neregistrovaných a registrovaných žen a mužů. Zájemci o kuželkářský maraton nic neplatí, veškeré hraní je zdarma. Jedinou podmínkou je vlastní sportovní obuv na halové sporty. Po celou dobu kuželkářského maratonu bude účastníkům k dispozici zdejší bufet s několika specialitami. Ten kdo dorazí v čase od půlnoci do 7 hodin ranních, dostane za odměnu guláš.

Aby zbytečně nedocházelo k náporu zájemců na jednotlivé hodiny, pořadatelé už s předstihem zajistili přihlašovací formulář s volnými časy. Odkaz je zde - http://cusjiznicechy.cz/produkt/kuzelkarsky-maraton-2021/. Každý se může přihlásit na libovolnou hodinu, v každé hodině je maximálně 15 volných míst. Zajistěte si proto ideální čas ke hře již s předstihem, abyste zbytečně nečekali.

 Foto

https://custabor.rajce.idnes.cz/Kuzelkarsky_maraton_2019/

 Plakát

https://www.facebook.com/custabor.cz/photos/a.139278256795662/885830022140478/

 

HODU ZDAR!    

David Kášek

Kuželkářský klub

Lokomotiva Tábor, z.s.

Datum: 15. 10. 2021 | Sekce: Turnaje | Autor: David Kášek