ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Soutěže – reprezentace + mládež

V článku naleznete shrnutí týkající se aktuálních a plánovaných akcí reprezentace a mládeže.

Mládež

Říjnové turnaje PMN a ČPD byly zrušeny. Dle dalšího vývoje situace bude KM řešit případný náhradní termín. Cílem je zajistit konání alespoň čtyř turnajů PMN, ČPD a PJ (tedy počet turnajů, který se počítá do celkového hodnocení) a finále, a to i za cenu změny/posunutí termínů, které jsou uvedeny v rozpise. Konkrétní řešení se bude odvíjet od dalšího vývoje situace a možnostech turnaje odehrát (volné termíny, (ne)konání MS, navazující akce).

Pro listopadové turnaje zatím přihlášky není nutné posílat. O konání listopadových turnajů bude rozhodnuto na přelomu října a listopadu a samozřejmě bude v závislosti na výsledku případně posunut termín pro zasílání přihlášek. Pro aktuální informace doporučujeme přihlásit se k odběru newsletteru a sledovat web mladez.kuzelky.cz.

O konání Vánočního turnaje mládeže bude ještě rozhodnuto, ve hře je např. turnaj družstev o méně hráčích a jednodenní varianty turnaje.

Reprezentace

Říjnové reprezentační akce byly zrušeny (týká se především U23). Listopadové akce jsou zatím pozastaveny. Ohledně prosincových reprezentačních akcí bude KSR reprezentanty včas informovat, o jejich konání bude rozhodnuto podle dalšího vývoje.

Pro další informace sledujte prosím web kuzelky.cz, kde budou informace postupně a pravidelně aktualizovány.

Za Komisi mládeže a Komisi státní reprezentace
Lída Johnová

Datum: 24. 10. 2020 | Sekce: VV ČKA | Autor: Ludmila Johnová