ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

První soustředění dorostu v nové sezóně

První dorostenecké soustředění v sezóně 2020/2021 se konalo ve dnech 28.–30. srpna ve Vracově. Pozvánku na soustředění obdrželo 8 dorostenců a 8 dorostenek, kteří tak oficiálně zahájili letošní přípravu na MS dorostu v roce 2021.

Výprava zahájila soustředění pátečním obědem, odpoledne bylo věnované oblíbeným fyzickým testům. Testy zahrnovaly běh na 1 500 m, shyby, resp. výdrž ve shybu u dívek, skákání přes švihadlo, člunkový běh, sed-lehy, předklon a skok z místa. Nejvyšší počet bodů získala z dívek Veronika Kábrtová (510), druhá se umístila Nikola Tobolová (430) a třetí Nikola Sobíšková (410). Z chlapců byl fyzicky nejlépe připraven Ondřej Stránský (400), dále Max Trunečka (310) a Jakub Fabík (300).

V sobotu probíhal trénink na kuželně a fyzická příprava na čerstvém vzduchu. Kuželna se v sobotu nesla ve znamení tréninku jednotlivých kuželek a figur s důrazem na přesnost provedeného hodu a jeho techniku. Počasí soustředění přálo, a tak mohl být kruhový trénink zahrnující pestrou paletu cviků včetně dynamické neuromuskulární stabilizace připraven venku. Na závěr dne byly zhodnoceny výsledky tréninku na kuželně a proběhly pohovory s hráči.

V neděli proběhl již tradiční ostrý start na 120 hodů sdružených. K vidění byla řada pěkných výsledků. Nejvyššího výkonu dne dosáhla Adriana Svobodová (578), z chlapců docílil nejlepšího výsledku Filip Vrzala (572). Kompletní výsledky jsou k dispozici v přiloženém dokumentu.

Soustředění proběhlo výborně díky skvělému přístupu samotných hráčů a hráček a díky ochotným zástupcům oddílu TJ Sokol Vracov, který věnovali čas přípravě soustředění a přípravě samotné kuželny. Děkujeme!

Ludmila Johnová

Kontrolní start reprezentace U18 (Vracov, 2020)
Datum: 20. 9. 2020 | Sekce: Reprezentace | Autor: Ludmila Johnová