ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Interliga 2019/20 – 16. kolo

Slavoj Praha prodloužil svoji vítěznou šňůru na čtyři vítězství. Plný bodový zisk tentokráte veze z Luhačovic.

Interliga

Slavoj naposledy prohrál v devátém kole v Bratislavě a od té doby nepoznal hořkost porážky. V Luhačovicích se prezentoval dobrým a kompaktním výkonem, kdežto domácím utkání nevyšlo dle představ. Rozdíl pouhých 11 kuželek ale svědčí o vyrovnaném utkání. Jihlava začala ve Veľkém Šariši dobře. Po první rundě vedla 2:0 a měla k dobru 26 kuželek. Domácí ale zbytek utkání zvládli a veledůležité body zůstaly v Šariši. V Podbrezové hrála Lokomotiva Česká Třebová. O vítězství domácích asi pochyboval málokdo. Vynikající výkon předvedl domácí Jovan Čalič (678) a hostující Petr Dobeš (658). Další výsledek, který skončil poměrem 6:2, se hrál v Trstené. Vynikající utkání s vynikajícími výsledky dopadlo lépe pro domácí. Hostující Rokycany na domácí družstvo nestačily a prohrály docela výrazným rozdílem. Ozdobou utkání byly výkony Mikolaje Konopky (681), Martina Kozáka (667) a hostujícího Michala Jirouše (677). V Rakovicích domácí o 31 kuželek zdolali hostující Brno-Husovice a i nadále těží z výsledků z domácích utkání. Za hosty podali vynikající výkony Petr Hendrych (673) a Zdeněk Vymazal (653). Remízou skončilo utkání v Sučanech, kde zajížděl Inter Bratislava. Domácí uhájili remízu zásluhou tří kuželek. Víc než výsledky mě ale zaujalo vyloučení domácího hráče Matúše Července.

V nedělních utkáních se dařilo domácím. Podbrezová kanárem porazila PSJ Jihlavu a oplatila ji podzimní prohru. Nejlepším hráčem utkání byl domácí Daniel Tepša (654). Sučany porazily SKK Rokycany a připravily jim druhou a dle mně překvapivou víkendovou prohru. Výkon domácích byl ale vyšší než v sobotním utkání proti Interu a i zásluhou Ivana Čecha  který výkonem 656 dopomohl domácím k výhře, tak po zásluze berou body.

STK Interligy zastavuje sportovní činnost na dvě nejbližší soutěžní utkání svého družstva v probíhajícím soutěžním ročníku hráči TJ Tatran Sučany Matušovi Červencovi dle čl.17/1 soutěžního řádu za udělení červené karty a vyloučení za hrubé nesportovní chování.

Datum: 24. 2. 2020 | Sekce: Interliga | Autor: Karel Bok