ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Výsledky KS reprezentace mužů v Olomouci

V neděli 15. 12. 2019 se uskutečnil kontrolní start reprezentace mužů na kuželně HKK Olomouc.

Z původně nominovaných se omluvili Zdeněk Ransdorf, Robin Parkan a Miroslav Jelínek. Již v předstihu se omluvil Jiří Veselý.

Hráči odehráli 2×120 HS, když každou třicítku hráli o bod s jiným soupeřem. Hned v prvním náhozu zahrál famózně Milan Svoboda a od sedmistovky jej dělilo pouze 14 kuželek. Když vezmu v úvahu, že v sobotu odpoledne ve Staffelsteinu zahrál krásných 663, poté cesta domů, brzký budíček, cesta do Olomouce a následný výkon, tak klobouk dolů. A to nebylo vše. Při druhém startu se první šedesátku hledal. Poté se však opět rozehrál a za 350 na druhou šedesátku, po tom všem co jsem popsal, má můj velký obdiv. Jsem velmi rád, že mám takového hráče ve výběru, který je velkým příkladem pro nastupující generaci.

KS však nebyl jen o Milanovi. Na všech hráčích byla znát snaha podat co nejlepší výkon a uhrát co nejvíce bodů za jednotlivé dráhy. Ti, co získali 5 a více bodů, mají jistou pozvánku na další únorový KS do Benešova. To s ohledem na to, že MS jednotlivců se také hraje na body. Zbylá místa budou doplněna podle výkonů na tomto KS a celkové výkonnosti.

Velké poděkování patří domácímu oddílu, který připravil kuželnu na velmi dobré úrovni, aby hráči mohli předvádět špičkové výkony.

Petr Dobeš st.

Datum: 18. 12. 2019 | Sekce: Reprezentace | Autor: Petr Dobeš