ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

První liga žen 2019/20 – 8. kolo

Tabulka nedoznala po tomto kole žádných změn. Šlágr podzimu se odehraje v příštím kole v Rosicích kam zajíždí vedoucí celek Slavia Praha.

Pouhé dvě výhry pro domácí celky, to je bilance osmého kola. Ve čtyřech utkáních měly navrch hostující družstva. Tabulku i nadále vede Slavia Praha s náskokem dvou bodů na Slovan Rosice, které mají o jedno odložené utkání méně. V příštím kole se utkají oba celky ve vzájemném duelu na kuželně v Rosicích. Obě družstva zatím neokusila hořkost porážky. Na třetím místě jsou se ztrátou tří bodů hráčky SKK Náchod. Na konci tabulky se po tomto kole nic nezměnilo. Poslední tři družstva na body nedosáhla. Desátý je Sokol Duchcov se ziskem pěti bodů, jedenáctý KK Zábřeh se ziskem čtyř bodů a poslední Konstruktiva má zatím na svém kontě jediný bod.

V tomto kole padly tři šestistovky. Nejlepší výkon zahrála vedoucí hráčka celkového pořadí Natálie Topičová ze Slovanu Rosice, když v Zábřehu porazila 606 kuželek. Na 605 poražených kuželek dosáhly dvě hráčky, a to Linda Lidman z SKK Rokycany v Duchcově a na domácí dráze stejný výkon dosáhla Olga Hejhalová ze Slavie Praha. Celkové vedení v pořadí jednotlivkyň nadále drží Natálie Topičová 605,87 před Olgou Hejhalovou 602,85. Na třetím místě je hráčka Sokola Duchcov Simona Koutníková 585,63. 100% bodový zisk pro družstvo zatím drží po tomto kole dvě hráčky Olga Hejhalová s Natálií Topičovou. Třetí v pořadí Martina Hrdinová z SKK Náchod má na svém kontě 88% úspěšnost.

Datum: 10. 11. 2019 | Sekce: První liga | Autor: Jaroslav Kupa