ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Interliga 2019/20 – 6. kolo

Podbrezová dál vévodí interligové tabulce, avšak hostující Rokycany ji značně potrápily. Nebýt jednoho nepovedeného výsledku, vše mohlo dopadnout jinak.

Interliga

Rozdíl 37 kuželek je opravdu na poměry Podbrezové málo. Hosté z Rokycan byli lepší v dorážce, měli méně chyb, disciplína plné však byla v režii domácí Podbrezové, která znamenala plný bodový zisk.

Další relativně těsný výsledek se zrodil v Sučanech, kam zajížděly Husovice. Hosté ovládli první nához, druhý pak domácí, a tak se rozhodlo v posledním, kde domácí navýšili svůj minimální náskok v kuželkách.

Třetí utkání, které skončilo výsledkem 5:3, se hrálo v Luhačovicích. Na každé straně sestavy byly některé nepovedené výkony, a tak domácí jsou spokojeni jen ziskem bodů.

Úřadující mistr Česká Třebová hrál na drahách staronového účastníka Interligy Slavoje Praha. I když výsledek 6:2 z pohledu hostí vypadá jednoznačně, opak je pravda. Kvalitní výkony na obou stranách předvedli Zdeněk Gartus (640) a Jan Bína (650).

Poslední zápas kola se hrál na drahách Veľkého Šariše. Hostující Inter Bratislava měl určitě jinou představu o výsledku. Shodou náhod se proti sobě postavili nejlepší hráči družstev, kde přímý souboj pro sebe rozhodl domácí hráč 3:1 (610 vs. 596). Tento výsledek dokumentuje průměrnost výkonů obou družstev.

Na závěr podobně jako v minulém kole, uděluji pokutu družstvu ŠK Železiarne Podbrezová za porušení čl. 13/a rozpisu Interligy za neúplně vyplněný zápis o utkání. Pokuta je splatná do 14 dní a její úhrada je popsaná v témže článku pod odstavcem „B“.

Datum: 20. 10. 2019 | Sekce: Interliga | Autor: Karel Bok