ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Kontrolní start reprezentace v Olomouci

Dne 15. 12. 2018 začíná cyklus přípravy a kontrolních startů dospělé reprezentace v rámci přípravy na MS 2019 v Rokycanech.

Postupně se budoval realizační tým, ve kterém jsou nyní potvrzeni pro celé období trenéři Jan Výrek a Ladislav Musil, v roli rovnocenných asistentů jsou pro mužskou reprezentaci Miroslav Jelínek a pro ženskou reprezentaci Naďa Dobešová. V roli fyzioterapeuta pokračuje osvědčená Jaroslava Pochmonová.

Do Olomouce bylo z širší nominace pozváno 12 žen a 12 mužů, kteří v jednom dnu sehrají dvakrát 120 HS. Dopoledne se odehraje kvalifikace, podle které budou hráčky a hráči nasazeni do družstev a sehrají proti sobě klasické utkání dle modelu MS ve skupinách.

V průběhu dne budou hráči moci využít služeb fyzioterapeuta, který bude také hráče sledovat, seznamovat a případně napravovat.

Na osmidráhovou Olomouckou kuželnu byli nominováni a potvrdili účast z širšího kádru nominace tito hráči:

  • Ženy: Jana Braunová, Alena Kantnerová, Martina Hrdinová, Zuzana Machalová, Simona Koutníková, Anna Mašláňová, Iva Rosendorfová, Helena Gruszková, Natálie Topičová, Lucie Vaverková, Monika Pavelková, Adéla Kolaříková.
  • Muži: Jan Bína, Rostislav Gorecký, Petr Dobeš, Petr Hendrych, Michal Kratochvíl, Radim Metelka, Robin Parkan, Ondřej Sobčák, Miroslav Šnejdar, Ondřej Topič, Jiří Veselý, Michal Pytlík.

Další plánované soustředění, na kterém dostanou příležitost další hráči, je naplánováno na 24. 2. 2019 v Poděbradech, následují v dubnu minimálně dvě mezistátní utkání a to s Německem, o druhé se zatím jedná.

Bohužel volných termínů je velice málo a jako vždy narážíme na neochotu uvolňování hráčů z různých okresních a krajských přeborů, nesourodost se zahraničními soutěžními kalendáři apod.

Vladimír Sedláček
předseda KSR

Kuželna HKK Olomouc

Kuželna HKK Olomouc

Datum: 7. 12. 2018 | Sekce: Reprezentace | Autor: Vladimír Sedláček