ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Okénko do zahraničí 2018/19 – č. 1

Vážení čtenáři, dovolte mi vás přivítat v novém soutěžním ročníku 2018/2019. Letní přestávka utekla jako voda a s nadcházejícím podzimem je potřeba se dát zase do „práce“. Tak jako pro 6 českých hráčů bude letošní sezóna premiérou v zahraniční soutěži, bude i pro mě psaní těchto článků novou zkušeností.

Pan Karel Janovský ze zdravotních důvodů skončil, a proto jsem se nabídla se svou pomocí. Děkuji Karlovi, že pro nás v uplynulých třech letech psal toto Okénko a vyhledával zajímavé informace a přeji mu do dalších let pevné zdraví.

Jak jsem se již zmínila výše, 6 českých hráčů se vydalo na zkušenou do zahraničí a obohatí hlavně rakouské soutěže. Lenka Hanušová se představí v dresu KSV Wien, kde si zahraje 1. Bundesligu, Denisa Pavlíková bude působit v ASKÖ Steyr Sportkegler v Superlize, Michael Klaus, který bude v Rakousku i studovat, si zahraje 1. Bundesligu za KSK Sparkasse Jenbach a Miloš Stloukal oblékne dres KV Auersthal. V německých soutěžích se představí Jiří Kudláček za KSC Wehr-Oflingen a Štěpán Šreiber za FAF Hirschau. Obstát v novém týmu je vždy trochu obtížné, a proto přeji všem nováčkům pevné nervy.
Ráda bych všem hráčům do nové sezóny popřála hodně štěstí, mnoho osobních rekordů a týmových úspěchů.

Pokud byste mě chtěli kontaktovat, prosím učiňte tak prostřednictvím emailu martina.janyskova@kuzelky.cz.

Datum: 10. 9. 2018 | Sekce: Zahraniční soutěže | Autor: Martina Janyšková