ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Interliga 2017/18 – 22. kolo

Je dobojováno. Druhý ročník Interligy je historií. O vítězích a sestupujících bylo známo již před posledním kolem, a tak se hrálo o umístění v národní tabulce Slovenska.

Interliga

Jak jsem již avizoval v minulém zpravodaji, Veľký Šariš nakonec po zpackaném podzimu získal v přímém souboji národní bronzovou medaili, když doma porazil Inter Bratislava. Stříbrné skončilo družstvo ŠK Trstená Starek, která potvrdila druhé místo výhrou 7:1 nad Sokolem Husovice. ŠK Železiarne Podbrezová obhájila celkové prvenství bez ztráty „kytičky“, i když jim v posledním kole chyběl nejlepší hráč soutěže Vilmoš Zavarko. Český mistr TJ Sokol Luhačovice přivítal družstvo PSJ Jihlava, které skončilo na třetím místě národní tabulky v ČR. Nováček soutěže TJ Lokomotiva Česká Třebová, která obsadila druhé místo v národní tabulce, bez větších potíží přehrála družstvo ŠK Modranka. Český obhájce titulu SKK Rokycany na domácí kuželně poráží sestupující KK Slavoj Praha.

Jak ukládá rozpis soutěže, do 14.dní zašlou všechna družstva vyhodnocení Interligy na adresu vedoucího soutěže. Pak bude následovat SZO Interligy a následně příprava nového ročníku 2018/19.

ŠK Železiarne Podbrezová
TJ Sokol Luhačovice
Datum: 15. 4. 2018 | Sekce: Interliga | Autor: Karel Bok