ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Interliga 2017/18 – 10. kolo

Jen čtyři setové body uhrál Inter Bratislava proti suverénu soutěže z Podbrezové. Rezultoval z toho výsledek 8:0 a rozdíl téměř 500 kuželek. K 4002 poraženým kuželkám v podání domácích, přispěl Vilmoš Zavarko výkonem 704 bodů. Z hostujícího týmu se zaskvěl Ján Jasenský výkonem 663.

Interliga

Ani druhý celek tabulky z Trstené v tomto kole nezaváhal, hostující ŠK Modranka sice v každé rundě bodovala, ale náskok v poraženýchkuželkách se pro domácí vyšplhal až na +175 kuželek. Sokol Husovice v prvním z dvojzápasu na Slovensku využil špatnou formu domácího Slavoje Veľký Šariš a zásluhou většího počtu poražených kuželek si z východu Slovenska veze potřebné body. V utkání byl ozdobou výkon Zdeňka Vymazala 661, který v podstatě celé utkání hned v úvodu rozhodl. Česká Třebová doma často neprohrává. Přesvědčili se o tom hosté ze Slavoje Praha. Domácí tým i tentokrát držel svým výkonem Jan Bína, který porazil 646 kuželek a byl i nejlepším hráčem v utkání. PSJ Jihlava v Rokycanech zahrála skvěle a hlavně vyrovnaně. Domácí z šedého průměru „tahal“ Roman Pytlík ale jeho 627 bodů stačilo jen k odvrácení nepopulárního kanára. Z hostujícího družstva byl nejlepším hráčem Stanislav Partl výkonem 656 bodů. V posledním nedělním utkání tohoto 10. kola Sokol Husovice završil slovenskou misi ve Spišské Nové Vsi vcelku jednoznačným vítězstvím 6:2. Nejlepším hráčem v utkání byl stejně jako v Šariši Zdeněk Vymazal výkonem 630 bodů.

Příští víkend se odehraje jen jedno utkání, TJ Sokol Luhačovice – TJ Tatran Spišská Nová Ves, které ale bude zahrnuto do zpravodaje až 2. 12. 2017, kdy se odehraje kompletní 11. kolo.

Datum: 19. 11. 2017 | Sekce: Interliga | Autor: Karel Bok