ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Interliga 2016/17 – 2. kolo

Podbrezová se usadila na čele tabulky bez jediné individuální porážky proti soupeři, tedy se skóre 16:0 (viz. komentář k utkání ve zpravodaji). Jediný odehraný zápas má Veľký Šariš, který se díky výhře 8:0 nad Husovicemi usadil na druhé příčce tabulky. Třetí je další celek ze Slovenska Trstěná, i přes porážku na domácí dráze s Dobřany.

Interliga Ke kompletnímu sobotnímu kolu se hrála i dvě utkání v neděli, kdy si svůj víkend na Slovensku zpestřila družstva Slavoje Praha a Klokanů Dobřany. Právě „protinožci“ si jako první tým vezou výhru od našich východních sousedů, z Trstěné. Nestačil na ně ani skvělý výkon slovenského reprezentanta Ivana Čecha. Hosté otočili vývoj zápasu až posledními drahami.

V tabulce už není celek, který by nebodoval. Na chvostu tabulky jsou týmy Modranky a Slavoje Praha, kteří si rozdělili body na kuželně v Trnavě. Hosté z Prahy porazili o 7 kuželek více, když ubránili finiš domácího družstva.

V sobotních zápasech vítězila jen domácí družstva. Jednoznačně Luhačovice nad Modrankou rozhodly po dvou várkách, bratislavský Inter, kdy jeho celá první trojice překonala s přehledem hranici 600 poražených kuželek a položila základ k výhře. Sučany si vytvořily náskok nad Dobřany hned na začátku a zbytek zápasu si pohlídaly.

Datum: 19. 9. 2016 | Sekce: Interliga | Autor: Jaromír Šula