ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Interliga 2016/17 – 1. kolo

Čtyřmi zápasy začala dlouho očekávaná společná Československá soutěž. Favorit ukázal svou sílu proti oslabenému Interu a pokořil ho přesně o 300 kuželek. Jen nejlepší hráč utkání Vilmoš Zavarko porazil svého soupeře o více než 100 kuželek.

Jasná výhra Trstené, v čele s Ivanem Čechem, se zrodila v Sučanech, čest domácích zachraňoval od „kanára“ až Peter Adamec. Český mistr Rokycany pojistil body prvními drahami v poslední čtveřici, jinak byly Luhačovice pro domácí vyrovnaným týmem. Husovice doma přetlačily Jihlavu díky náskoku ze začátku utkání, kdy jediný Zdeněk Vymazal pokořil hranici šesti set kuželek. Dvě utkání 1. kola byla přeložena, Modranka – Slavoj Praha se odehraje příští neděli, kdy má svoje dvojutkání na Slovensku Slavoj a zápas Dobřany – Veľký Šariš o další neděli v pořadí, 25. 9. v rámci turné Šariše na západě Čech.

Všem děkuji za vyplnění zápisu z utkání v novém programu, ale ten má porodní bolesti, musí se vychytat maličkosti. Do příštího kola se polepšíme a snad se podaří co nejdříve výstup výsledků na webu. Zatím musí postačit tato podoba zpravodaje, kterou znají hlavně hráči v Česku. Děkuji za pochopení a trpělivost.

Datum: 11. 9. 2016 | Sekce: Interliga | Autor: Jaromír Šula