ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Pro-Tec Cup – Pohár ČKA: muži 3. předkolo + los nadstavby

Pro-Tec Cup Pohár ČKA vstupuje v kategorii mužů do nadstavby. Poprvé se představí šestnáctka nasazených týmů v soubojích se šestnácti nejúspěšnějšími družstvy ze základní části.

Největší zastoupení mezi postupujícími družstvy má Ústecký kraj (3). Mezi nasazenými však nemá ani jedno družstvo, a tak největší zastoupení ve finálové části má kraj Královéhradecký a Jihomoravský po pěti družstvech. Bez účasti v nadstavbové části jsou dva od sebe nejvzdálenější kraje, Karlovarský a Moravskoslezský.

Součástí zpravodaje je také samozřejmě los nadstavbové části poháru. Nejnižší losovací čísla (1 až 4) mají účastníci loňského finálového turnaje v pořadí dle umístění. Čísla 5 až 8 obdrželi poražení čtvrtfinalisté. Čísla 9 až 16 mají přihlášená družstva, která se nejlépe umístila v dlouhodobých soutěžích ročníku 2014/15 (9 až 12 ta lepší polovina z nich a 13 až 16 jejich zbytek). Postupující ze základní části jsou všichni postaveni na stejnou úroveň. Losovací čísla u nich uvedená slouží jenom u určení pořadí utkání ve dvojzápasech v dalších kolech. V prvním kole začínají všechna postupující družstva ze základní části doma. Dvojice soupeřů byly určeny kombinací podmínek Rozpisu soutěže (tj. musí hrát nasazené družstvo s postupujícím družstvem ze základní části, soupeři musí být ze sousedních krajů) a losu.

Výsledky utkání Pro-Tec Cupu – Poháru ČKA jsou denně aktualizovány na webu poharcka.kuzelky.cz. Zde jsou oznámeny i nahlášené termíny utkání.

Příjem zpravodajů je třeba si zajistit na tomto webu ČKA. Zpravodaj je možné si stáhnou také z výše uvedené adresy.

Datum: 16. 1. 2016 | Sekce: Pohár ČKA | Autor: Jindřich Svoboda