ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Okénko do zahraničí 2015/16 – č. 2

Úvodem k malé změně v okénku. Pokud se mi podaří zjistit, tak budu uvádět u výsledků poměr setů a ne body pro družstvo. Z výkonu a poměru setů si každý z nás dovede odvodit, kdo body pro družstvo získal a poměr setů je určitě hodně zajímavý.

Z výsledků, které jsem dnes našel, mi vyplývá, že nebude asi daleko doba, kdy se budeme běžně setkávat se sedmistovkovými čísly. Nejen opět fantastický Zavarko, ale i v německé 1. Bundeslize mužů se v utkání ve Straubingu hned tři hráči přiblížili sedmikilům na dostřel ze vzduchovky a Radek Hejhal k tomu neměl také daleko.

Nyní se musím omluvit Mirkovi Pešadíkovi a Lubošovi Charvátovi za to, že jsem je jakýmsi nedopatřením minule neuvedl. Mirek Pešadík za Post SV 1036 byl nejlepším hráčem svého družstva a porazil 609 kuželek a Luboš Charvát, hrající v Německu za SKC Speinshart 1, porazil 565 kuželek. Určitě jsem zapomněl i na někoho dalšího a vůbec se nebudu zlobit, když mi to připomenete. Nezapomněl jsem ale na Janu Holubovou, která asi ještě na nějaký čas musí dát kuželkám pokoj. Doufám, že se na mne nebude zlobit, když prozradím, že je po operaci kolena a ještě jí jedna čeká. Tak jí popřejme jen ať jí to dobře dopadne a čekáme na ní na kuželnách. „Jani, chybíš nám tam!“

Datum: 21. 9. 2015 | Sekce: Zahraniční soutěže | Autor: Karel Janovský