ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Pro-Tec Cup – Pohár ČKA: 1.kolo muži

Jediný Sokol Duchcov A z nasazených družstev bude chybět v osmifinále. První nadstavbové kolo totiž nedokázalo žádné jiné nasazené družstvo zastavit.

Sokol Duchcov, poté co dokázal zvítězit v prvním utkání na rokycanské kuželně s místním B družstvem a měl k postupu velmi blízko, nezvládl domácí odvetu. Chybělo 19 kuželek.

Pouze tři kvalifikanti ze základní části, ze zbývajících patnácti (KK Blansko A, Jiskra Ústí nad Orlicí – Hylváty A a Sokol Benešov), využili domácích drah v úvodních zápasech prvního kola nadstavby k zisku obou bodů. Odvety však byly nad jejich síly. Všechna tři jmenovaná družstva si z odvetných zápasů, z kuželen PSJ Jihlava, TJ Třebíč A a Centropenu Dačice, odvezla „kanára“. Moravské Slávii Brno B se doma podařilo uhrát alespoň bod. Ta v odvetě podlehla TJ Valašské Meziříčí A 1:5.

Bez problémů po výhrách v obou utkáních postoupila družstva SKK Vrchlabí A, SKK Náchod A, SKK Rokycany A, SDS Sadská, Spartak Přerov A, Sokol Husovice A, Jiskra Kovářská, Moravská Slávia Brno A, HKK Olomouc A, Sokol Kolín A a KK Vyškov.

Osmifinále musí být sehráno do 20. dubna 2014.

Výsledky utkání Pro-Tec Cupu – Poháru ČKA jsou denně aktualizovány (pokud je odehráno nějaké utkání a pokud dojde zápis) na webu poharcka.kuzelky.cz. Zde je oznámen i termín utkání ve dni, ve kterém mně je nahlášen.

Příjem zpravodajů je třeba si zajistit na tomto webu ČKA. Zpravodaj je možné si stáhnou také z výše uvedené adresy Pro-Tec Cupu.

Datum: 10. 3. 2014 | Sekce: Pohár ČKA | Autor: Jindřich Svoboda