ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Bellatex Tour je opět zde!

Sérií pěti turnajů zahájil již 18. ročník Poháru mladých nadějí hraný pod názvem Bellatex Tour. Blansko vidělo nejvyšší výkon v podání náchodské Kateřiny Majerové, který měl hodnotu 269 kuželek.

Kdo zná Kosmonosy, tak ví, že to tam příliš padavé dráhy nejsou. O to větší pochvalu zaslouží domácí Karolína Kovaříková, která zde dokázala zahrát 283 kuželek a je vidět, že pěkný výkon lze uhrát i na ne příliš padavých drahách. Mezi hochy pak nelze nezmínit 271 kuželek rychnovského Davida Urbánka. V Nové Bystřici to nejvíc napadalo domácímu Marku Běhounkovi, když porazil výborných 285 kuželek. I v Ratíškovicích využil výhodu domácího prostředí Dominik Schüller a porazil 269 kuželek. V Rokycanech to také slušně padalo. Třikrát byla pokořena hranice 270 kuželek, když nejvyšší výkon 275 docílila chýnovská Míša Dvořáková.

V tomto soutěžním ročníku nebude součástí zpravodaje průběžné pořadí hráčů. Rozesílat budu průběžné pořadí v excelovském souboru. Výsledky průběžného pořadí budou umístěny vždy po každém kole také na webu soutěže na adrese pmn.kuzelky.cz. Všem pořadatelům děkuji za bleskové zaslání výsledků ještě hned v neděli, což umožnilo také rychlé zpracování tohoto zpravodaje.

Datum: 30. 9. 2013 | Sekce: Mládež | Autor: Jiří John