ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

MS v Leszně již za tři dny!

Začátek Mistrovství světa jednotlivců 2012 v kuželkách se nezadržitelně blíží. Již tuto sobotu má česká výprava sraz v Náchodě, odkud o den později vyrazí směr polské Leszno.

Logo MS v kuželkách 2012 V neděli je na programu akreditace, technická porada a slavnostní zahájení. Kuželkářské boje pak začnou na drahách v pondělí ráno. A hned od první rundy v devět hodin již budeme moci fandit i českým barvám. V devět hodin nastoupí první mužský zástupce do kvalifikace pro soutěž jednotlivců. Kdo to bude, se dozvíme v neděli po rozlosování. V druhém náhozu od 10.10 se představí první naše reprezentantka. Kromě náhozu ve 12.30 a v 17.10 budeme mít v každé šestici jednoho hráče nebo hráčku. První den kvalifikace se představí tři muži a tři ženy hájící barvy České republiky. Další dva z každé kategorie pak nastoupí v úterý.

Kompletní českou nominaci a rámcový časový program celého mistrovství naleznete v tomto článku. Do mezinárodního rozhodcovského sboru byla také nominována česká zástupkyně Alžběta Harcová z Dubňan.

Práce na kuželkářských drahách v polské hale Trapez již vrcholí. Technologie bude od firmy Pauly, desky a podavače budou v červené a bílé, tedy polských národních barvách. Dle informací organizačního týmu bude vstupné na MS zdarma.

A kdo se do Leszna nedostane osobně, bude moci sledovat zpravodajství na internetu. Na stránkách ČKA budeme průběžně informovat o aktuálním dění, zveřejňovat výsledky i fotografie. Údajně by také poprvé v historii měl být přímý přenos z dějiště na internetové adrese live.kregle.net. Jakým způsobem bude tento přenos probíhat se nechme překvapit. Zatím je k dispozici krátké propagační video pro letošní MS jednotlivců…

Datum: 18. 10. 2012 | Sekce: Reprezentace | Autor: Petr Streubel