ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Pro-Tec Cup – čtvrtfinále – ženy

Ženy skončily čtvrtfinálové boje měsíc před termínem. Naposledy se utkaly formou dvojzápasů, nyní už budou následovat semifinálové a finálové boje 2. a 3. června na kuželně ve Valašském Meziříčí a turnaj o umístění na 5. až 8. místě ve stejném termínu v Hazlově.

Čtvrtfinálová utkání rozhodla o tom, že se v semifinále na Valašsku utkají SKK Jičín s ČKD Blansko a Spartak Přerov s Lokomotivou Ústí nad Labem. Další den budou hrát poražení o 3. místo a vítězové si zahrají finále. O 5. až 8. místo na západě Čech se nejdříve střetne Centropen Dačice se Sokolem Spořice a TJ Valašské Meziříčí s KK Rostex Vyškov. Následující den se utkají poražení o 7. místo a vítězové o 5. místo.

Zcela přesvědčivě přešel SKK Jičín přes Centropen Dačice, když dokázal už v úvodním utkání, na soupeřově kuželně, vyhrát zcela přesvědčivě v celkovém skóre. Jednotlivé duely zas až tak přesvědčivé nebyly. Blansko ve Spořicích remízovalo, a tak mu doma stačilo jakékoliv vítězství. Obě utkání s Vyškovem dokázalo vyhrát Ústí nad Labem. Domácí výsledek 4:2 dával Vyškovu šanci na obrat. Ten ji ale nevyužil. Ze čtveřice dvojzápasů dramaticky vypadá jen duel mezi Valašským Meziříčím a Přerovem. Ve skutečnosti to tak dramatické nebylo. Přerov vyhrál výrazně doma a v odvetě zajistila potřebný bod Kamila Katzerová už v první polovině utkání.

Výsledky utkání Pro-Tec Cup – Poháru ČKA jsou denně aktualizovány na webu poharcka.kuzelky.cz. Zde je oznámen i termín utkání ve dni, ve kterém je nahlášen.

Příjem zpravodajů je třeba si zajistit na tomto webu ČKA. Zpravodaj je možné si stáhnou také z výše uvedené adresy.

Datum: 29. 4. 2012 | Sekce: Pohár ČKA | Autor: Jindřich Svoboda