ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Boj s cenami v plném proudu

Kuželkáři a především zájemci o výhodné volání, omlouváme se, že se tento projekt posunul, ale s ohledem na stávající počet zájemců o výhodné volání v rámci ČKA bylo nutné vyjednávat o cenách, které jsme Vám na začátku akce nabízeli.

IdealTi z Vás, kteří mají zájem o výhodné volání pro sebe a případně své rodiné příslušníky a kontaktovali nás cestou formuláře či telefonicky, obdrží v následujících dnech email s dalšími instrukcemi popřípadě budou kontaktováni cestou callcentra. Zájemci, kteří se o nabídce dozvěděli během posledních dvou měsíců a ještě nás nekontaktovali, mohou využít formuláře na webu idealtelefon.cz. Nezapomeňte, že vždy po Vás bude vyžadováno číslo registrace ČKA.

Projekt IDEAL energie

Dovolíme si upozornit všechny členy ČKA, kterým v posledních dnech dorazilo vyúčtování za plyn, že stále platí nabídka nezávazné kalkulace úspor. Dle platných ceníků dodavatelů zemního plynu je námi garantovaná úspora na 1 MWh až 265 Kč bez DPH. Veškeré administrativní kroky vyřešíme za Vás a zdarma. Neváhejte nás proto kontaktovat na info@prosteideal.cz.

Pozor – za každého kuželkáře s tarifem či plynem od nás podpoříme různé akce pořádané ČKA.

Datum: 10. 4. 2012 | Sekce: Ostatní | Autor: Petr Žahourek