ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Unikátní nabídka pro profesionální i rekreační sportovce

Společnost Green-Swan Pharmaceuticals CR, a.s., dlouhodobě podporuje sportovní asociace a sportovce v celé České a Slovenské republice.

Víme, že v současné době je těžké získat pro vaše aktivity jakékoli nové sponzory a zároveň si uvědomujeme, jak je důležité pro sportovce zdraví. Mnoho našich kolegů je aktivními sportovci jak na amatérské tak na profesionální i reprezentační úrovni. Z těchto důvodů přicházíme se speciální nabídkou, kterou sestavili naši lékaři a na kterou jsme vám připravili speciální nákupní podmínky.

Tyto vybrané produkty mají speciální slevu ve výši od 40–72 % a to myslíme, stojí za úvahu. Nakupovat toto zboží mohou po zadání kódu všichni členové, včetně rodinných příslušníků.

Preparáty jsou určeny pro podporu kloubní výživy, proti únavě, stresu a pro podporu imunity, tedy vše, co sportovec potřebuje. Postup, jak nakupovat, je součástí přílohy, včetně identifikačního kódu, který musíte zadat, aby vám byl tento speciální ceník nastaven. Zboží vám pak přijde poštou na dobírku.

Budeme se těšit na vaše případné dotazy, připomínky, poptávky a objednávky.

S pozdravem sportu zdar.

Eva Terichová
Sales ConsultantGreen-Swan Pharmaceuticals CR, a.s.

Datum: 5. 4. 2012 | Sekce: Ostatní | Autor: Eva Terichová