ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Pro-Tec Cup – 1. kolo nadstavby – muži

V soutěži zůstalo posledních 16 družstev.

Mezi nimi se v osmifinále (termín odehrání 15. dubna) rozhodne, kterých osm družstev se zúčastní závěrečných finálových turnajů. Budou dva. Jeden o první až čtvrté místo v Náchodě, tam postoupí čtvrtfináloví vítězové, a druhý o páté až osmé místo v Kosmonosech, ve kterém se střetnou poražení ze čtvrtfinálových bojů.

Zcela suverénně si v prvním kole vedl Náchod a Kovářská. Tato družstva nepřipustila ani jednu výhru soupeřových hráčů (Konstruktivy C a Stříbra). Obě utkání dokázala vyhrát družstva Moravské Slavie A s Kamenicí A, Husovic A s Olomoucí B, Přerova A s Rosicemi, České Třebové s Rychnovem, Opavy s Olomoucí A, Podbořan se Slavojem Praha, který nehrál v prvoligové sestavě, a také Tábora s prvoligovou Třebíčí. Se svým soupeřem neprohrál ani v jednom z utkání Kolín A, který hrál s Jičínem A, a Duchcov A, ten vyřadil prvoligovou Konstruktivu A. Ve čtyřech utkáních rozhodovalo skóre. Tímto způsobem vyřadila, oproti loňské sezóně silně oslabená Jihlava, Blansko, Trnovany prvoligové Vrchlabí, Sadská České Velenice, Valašské Meziříčí Ostravu a Rokycany prvoligové Dačice.  

 Výsledky utkání Pro-Tec Cup – Poháru ČKA jsou denně aktualizovány na webu poharcka.kuzelky.cz. Zde je oznámen i termín utkání ve dni, ve kterém je nahlášen.

Příjem zpravodajů je třeba si zajistit na tomto webu ČKA. Zpravodaj je možné si stáhnout také z výše uvedené adresy.

Datum: 5. 3. 2012 | Sekce: Pohár ČKA | Autor: Jindřich Svoboda