ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Pro-Tec Cup – 1. kolo žen

Do soutěže žen se tradičně přihlásilo poměrně málo družstev (25) a to znamená, že sedm jich bylo nasazeno přímo do osmifinále. Zbývajících 18 si zahrálo o zbylých 9 osmifinálových prázdných okének.

Spořice, Ratíškovice, Jihlava, Dačice, Otrokovice A a Ústí nad Labem postoupily s jistotou, když dokázaly vyhrát obě svá utkání. Jičín B doplatil na to, že přijel do Trutnova pouze se třemi hráčkami a k otočení výsledku 0:6 (2:14) by byl potřeba malý zázrak. Vyškov vyhrál v Písku 6:0 a odvetu doma tak trochu podcenil. Výhra jediné hráčky však Vyškovu na postup stačila. A tak jediný duel, ve kterém se o postup bojovalo, byl Rosice – Český Krumlov. Rosice v Krumlově prohrály 2:4 (6:10). V odvetě byl v polovině stav 1:1 (3:5) a to znamenalo, že ve druhé polovině musí obě rosické hráčky, pokud chtějí Rosice postoupit, vyhrát (maximálně mohla jedna remízovat). Při stavu 4:2 už by Rosice nemohly získat potřebný počet dílčích bodů. Rosice byly nakonec spokojenějším družstvem.

Výsledky utkání Pro-Tec Cupu – Poháru ČKA jsou denně aktualizovány na webu poharcka.kuzelky.cz . Zde je oznámen i termín utkání ve dni, ve kterém je nahlášen.

Příjem zpravodajů je třeba si zajistit na tomto webu ČKA.  Zpravodaj je možné si stáhnou také z výše uvedené adresy.

Datum: 17. 12. 2011 | Sekce: Pohár ČKA | Autor: Jindřich Svoboda