ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

První liga žen 2011/12 – 10. kolo soutěže

V utkání kola přehrál Spartak Přerov Slavii Praha a vede tabulku s náskokem jednoho bodu na své největší soupeřky. Nejlepší výkon kola předvedla Zdeňka Šťastná z ČKD Blanska, na Konstruktivě porazila 601 kuželek.

Po sérii vyrovnaných zisků bodů domácích a hostujících celků v minulých kolech měly konečně v předposledním kole jasně navrch domácí týmy. Vyhrát dokázaly pouze hráčky ČKD Blanska na Konstruktivě. Ve zbývajících utkáních se radovaly ze zisku bodů domácí celky. Utkání podzimu se hrálo v Přerově, kam zajížděly hráčky loňského přeborníka Slavie Praha. Domácí Spartak Přerov uhrál po výborném výkonu vítězství a posunul se do čela tabulky, kde má náskok jednoho bodu na druhou Slavii Praha. Pokud bude chtít Spartak Přerov přezimovat na čele tabulky bude muset v posledním podzimním kole bodovat v Duchcově. Slavia Praha hostí KK Šumperk. Na konci tabulky se v pořadí nic nezměnilo. Sestupové příčky drží předposlední Sokol Chýnov s náskokem dvou bodů na podlední TJ Valašské Meziříčí.

Na jedinou šestistovku kola dosáhla Zdeňka Ševčíková z ČKD Blanska. Na Konstruktivě porazila 601 kuželek. Těsně za touto hranicí skončila Jana Holubová v Přerově. Porazila 598 kuželek. Dařilo se i Anetě Cvejnové v Táboře, kde porazila 590 kuželek. V pořadí jednotlivkyň dle dosažených průměrů se nic nezměnilo. Stále vede Kamila Barborová ze Slavie Praha průměrem 572,5 před Janou Hrouzovou z Konstruktivy a Zdeňkou Ševčíkovou z ČKD Blanska. Rovněž v pořadí jednotlivkyň dle zisku bodů pro družstvo se nic nezměnilo. Vedoucí trio bralo body a tak pořadí vede se 100% úspěšností Kateřina Fajdeková ze Spartaku Přerov před Kamilou Barborovou ze Slavie Praha. Ta má na svém kontě rovněž 100% úspěšnost. Třetí příčku drží s jednou prohrou Aneta Cvejnová z SKK Náchod.

Datum: 27. 11. 2011 | Sekce: První liga | Autor: Jaroslav Kupa