ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Přihlášky do KLD 2011/12

Prodloužení termínu pro podání přihlášky do kvalifikace o 1. kuželkářskou ligu mládeže.

Dnes, tedy druhý den po termínu, došla přihláška dvou družstev KK PSJ Jihlava s vysvětlením, cituji: „že je zmátlo označení „předběžná“ a že to pochopili tak, že pokud je něco předběžné, tak to ještě není to hlavní a závazné.“ Že chápali předběžnou přihlášku jako zjištění zájmu či orientační přehled. Další zavádějící skutečností pro ně bylo to, že vedoucí KLD rozeslal na oddíly stejnou přihlášku do KLD, jako je pro dospělé.

Dnes večer již vím o možná dalších dvou družstvech, která budou přihlášena, což tímto naznačuje, že o tuto soutěž je zájem, byť k projektu bylo slyšet i hlasy opačné.

Není mým cílem zde polemizovat s uvedenými argumenty. Mým cílem je umožnit i ostatním takto chápajícím a uvažujícím funkcionářům přihlásit svá družstva, a proto po dohodě s předsedou STK ČKA prodlužujeme termín k zaslání „předběžné“ přihlášky do kvalifikace do pátku 6. května 2011.

Zároveň si dovoluji upozornit, že přihlašující oddíl by měl vzít v potaz, že do kvalifikace pošle své zástupce pouze s vědomím, že ti v případě postupu do 1. KL ji také řádně odehrají. Tedy žádné „štychprůby“ a pak v případě vybojování postupu odmítnutí účasti v soutěži. To bychom si jistě nepřáli.

Datum: 28. 4. 2011 | Sekce: Mládež | Autor: Jiří John