ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Osmifinále Poháru ČKA – muži

V Poháru ČKA zůstalo posledních 8 družstev. Ta se střetnou o čtyři postupující do finálového turnaje, který se koná 4. a 5. června v Přerově.

Zcela jednoznačně se se svým osmifinálovým soupeřem vyrovnala Jiskra Kovářská. V obou utkáních nadělila Trnovanům „kanára“. Podobně se vypořádala Moravská Slavia, sestupující z 1. ligy, se soupeřem, který ji v 1. lize střídá, TJ Třebíč. Vcelku jednoznačně přehrál SKK Náchod Škodu Plzeň a novopečený mistr republiky Slavoj Praha pražskou Konstruktivu. Své postavení v ligové tabulce potvrdila Lokomotiva Česká Třebová v duelu s ligu opouštějícím Valašským Meziříčím. S psychickým opotřebováním ze včerejších záchranářských ligových bojů se nevyrovnal loňský pohárový finalista Spartak Přerov a zcela jasně v domácím prostředí podlehl největšímu aspirantovi na prvoligovou soutěž, Sadské. Přitom prohra jen 2:4 v úvodním utkání na kuželně soupeře dávala Přerovu reálné šance na postup. K velkým překvapením patří i vyřazení účastníka loňského finálového turnaje, Centropenu Dačice, druholigovým Sokolem Kolín. Na potíže si Dačice zadělaly už „kanárem“, kterého si přivezly z úvodního utkání v Kolíně. Drama se odehrálo v Jihlavě, kde několikanásobný vítěz Poháru ČKA, PSJ Jihlava, a loňský mistr a letošní vicemistr republiky s vypětím všech sil zachraňoval postup přes SKK Vrchlabí.

Termín odehrání čtvrtfinálových utkání je 29. 5. 2011.

Výsledky utkání Poháru ČKA jsou denně aktualizovány na níže uvedených stránkách Poháru ČKA. Zde budou oznámeny i termíny utkání které jsou známy.

Příjem zpravodajů je třeba si zajistit na tomto webu.  Zpravodaj je možné si stáhnou také z výše uvedené adresy .

Datum: 10. 4. 2011 | Sekce: Pohár ČKA | Autor: Jindřich Svoboda