ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

V Kutné Hoře to padalo…

Série šestých turnajů rozhodla o finalistech. Pro někoho radostně, pro druhého smutně. Ale tak už to chodí. Postupujícím do finále blahopřeji a těm ostatním přeji vytrvat.

Nejvyšší výkony padly v Kutné Hoře – T. Chlumská 285, D. Aujezdský 287 a F. Bajer 283. Starším žákyním kraluje výkon 274 kuželek docílený v Blansku N. Topičovou.

Jak jistě víte, prvních šestnáct z každé kategorie má právo účastnit se finálového turnaje v Olomouci. Hraje se v neděli 20. března 2011 a žádám všechny, aby se dostavili k prezentaci nejpozději v 9.30 hodin.

Pokud se snad někdo z oprávněných rozhodne do Olomouce nejet, dejte mi to, prosím, vědět, abych mohl volné místo nabídnout dalšímu v pořadí.

Na závěr základní části chci všem pořádajícím oddílům poděkovat za vstřícnost s jakou k této soutěži přistupovaly i za rychlé zpracování výsledků. Předpokládám, že všechny oddíly, které v tomto ročníku pořádaly turnaj, jsou ochotné aktivně se podílet na pořadatelství i v ročníku nadcházejícím. Pokud by některý oddíl o pořadatelství již neměl zájem, dejte mi to, prosím, obratem vědět, neboť již nyní zahajuji přípravu následujícího ročníku.

Datum: 9. 3. 2011 | Sekce: Mládež | Autor: Jiří John