ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Mistrovství ČR dvojic

VV ČKA připravil zbrusu novou mistrovskou soutěž dvojic. Soutěž dvojic byla dříve hodně populární a často vypisovaná, ale v současné době stojí zejména z pohledu mistrovských soutěží poněkud v ústraní. Tuto skutečnost se VV ČKA rozhodl změnit.

První ročník Mistrovství ČR dvojic proběhne v soutěžním ročníku 2010–2011. Zúčastnit se mohou dvojice mužů a žen. Soutěž bude sestávat z celkem 18 kvalifikačních turnajů, vypsaných výlučně pro dvojice. Pořadatelé těchto turnajů budou vybráni konkursem a počítáme s tím, že jimi budou oddíly, které pořádají tradiční turnaje dvojic po dlouhá léta. Ovšem ani to není nutnou podmínkou, zařazen může být každý turnaj ve vhodném termínu či na zajímavém místě z hlediska pokrytí celé republiky.

Dva finálové turnaje pro muže a ženy bude řídit přímo STK ČKA a budou se konat 11. 6. 2011. Disciplína bude 2×120 hs. Pořadatelé budou vybráni konkursem. Do finále postoupí vítězové kvalifikačních turnajů a další dvojice s nejlepšími umístěními ve všech kvalifikačních turnajích v celkovém počtu 20 dvojic mužů i žen.

Soutěž má vlastní stránky na adrese http://dvojice.kuzelky.cz.

Na těchto stránkách najdete všechny podrobnosti – dokumentaci soutěže, seznamy turnajů i přihlášených hráčů, výsledky, přehled postupujících a další aktuality. Také je zde oddíl často kladených dotazů, kde se můžete vedoucího soutěže zeptat na nejasnosti.

Věřím, že nová soutěž zaujme jak hráče, tak pořadatele turnajů.

Hanuš Slavík, předseda STK ČKA

Datum: 1. 4. 2010 | Sekce: Mistrovství ČR | Autor: Hanuš Slavík