ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

První liga dorostenek – 11. kolo

Ve skupině „A“ bylo na programu opět jen jedno utkání, ve kterém se domácí Kolín utkal s Jihlavou. Utkání vedoucích celků tabulky skupiny „B“ dopadlo podle očekávání, byť předvedené výkony zůstaly hodně za možnostmi jeho účastnic.

Skupina „A“

Ve skupině „A“ bylo na programu opět jen jedno utkání, ve kterém se domácí Kolín utkal s Jihlavou. Kolínské dorostenky byly v utkání mírným favoritem, tentokrát ale svůj zápas nezvládly a nejslabším domácím výkonem umožnily hráčkám PSJ odvézt si oba body. Výkonem 564 utkání ozdobila hostující Eva Rosendorfská.

Skupina „B“

Utkání vedoucích celků tabulky skupiny „B“ dopadlo podle očekávání, byť předvedené výkony zůstaly hodně za možnostmi jeho účastnic. Kroměříž zahrála svoje domácí minimum a toho hráčky z Valašska dokázaly využít. Jejich čtyřbodový náskok na čele se tak zdá být neotřesitelný.

Na náchodské dorostenky čekal v tomto kole jen lepší trénink. Poslední Rýmařov totiž zavítal na jejich kuželnu pouze ve dvou. Tento jednoduchý úkol zvládly domácí hráčky bez problémů a vyhrávají 4:0.

Datum: 4. 12. 2009 | Sekce: Mládež | Autor: Lukáš Hlavinka