ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

První liga dorostenek – 7. kolo

Po 7. kole to stále vypadá, že Duchcov se vedení ve skupině „A“ jen tak nevzdá. Ve skupině „B“ si přední příčku stále drží neporažené dorostenky z Valašského Meziříčí.

Skupina „A“

Po 7. kole to stále vypadá, že Duchcov se vedení ve skupině „A“ jen tak nevzdá. Své postavení potvrdily v Červených Pečkách, kde zahrály na tamní poměry velice solidní číslo. Čest domácím zachránila Romana Žídková vítězstvím o 2 kuželky.

Jihlavským holkám v roli favorita asi pořádně zaskočilo, když sledovaly, jak na jejich domácí půdě řádí chotovinská Hana Křemenová. Té se obzvlášť povedla druhá šedesátka (305). Hostující Chotoviny tak rázem vedly o 94 kuželek. Domácí hráčky ale neházely flintu do žita. Petra Valíková předvedla, co umí a výkonem 563 smazala podstatnou část náskoku hostujících. Vše tak záleželo na Evě Rosendorfské. Ta se sice se soupeřkou dobře popasovala a vyhrála, zbytek náskoku však nesmazala.

Skupina „B“

Přední příčku si stále drží neporažené dorostenky z Valašského Meziříčí. Ty tentokrát zajížděly do východních Čech, aby se utkaly s celkem Náchoda. Domácí holky si ale vybraly černý den a nekladly soupeřkám odpor. Za to si vysloužily nepopulárního kanára.

V druhém utkání bylo favoritem družstvo Kroměříže, které si jako nováček soutěže nepočíná vůbec špatně. Šumperk se zde nepředstavil zrovna v nejlepším světle, když na bod dosáhla pouze Nikola Tatoušková. Ani její výkon však přísnější měřítko nesnese.

Datum: 27. 10. 2009 | Sekce: Mládež | Autor: Lukáš Hlavinka