ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Kontrolní start reprezentace mužů a juniorů – výsledky

V Přerově se uskutečnil společný kontrolní start reprezentačních družstev mužů a juniorů. Na vzorně připravené šestidráze přerovského Spartaku se sešlo celkem 30 hráčů, kteří absolvovali po třech ostrých "stodvacítkách".

Kontrolní start reprezentace mužů a juniorů

Trenér juniorů Luděk Keprt:
Kontrolní start splnil účel, fyzická příprava však není na očekávané úrovni a v této oblasti je stále co zlepšovat. Příjemně překvapili Milan Kabelka, Radim Metelka, naopak někteří zkušenější hráči zůstali za trenérovým očekáváním. Dlouhohou ligovou pauzu, bohužel, ne všichni využili ke zlepšení fyzické připravenosti. Pořadatel se svého úkolu zhostil perfektně, kuželně byla výtečně připravena, ubytování i stravování bylo na velmi dobré úrovni a v blízkosti kuželny, organizačně klapalo vše na jedničku.

Trenér mužů Ivo Blaževič:
Kontrolní start mužů si kladl za úkol připravit hráčům podobnou fyzickou zátěž jako na MS. První sobotní start nepřinesl očekávané výsledky, projevila se ne vždy plná koncentrace na hru. V odpoledním startu došlo ke zlepšení, i přes to měli hráči značné výkyvy ve výkonech na jednotlivých drahách. Poslední, nedělní start přinesl další zlepšení ve výkonech a u mnoha ukázal dobrou fyzickou připravenost. Kontrolní start splnil beze zbytku svůj účel, hráči si ověřili svoji připravenost a připoměli si svoje rezervy ve výkonech a koncentraci na hru jak do plných, tak v dorážce. Potěšitelný je zájem převážné většiny hráčů o reprezentaci a ochota udělat pro to maximum.

Závěrem:
Na poslední chvíli došlo kvůli zraněním k omluvám (Sobčák, Machala) a nahradili je Roman Straka a Jiří Axman. Z důvodů dlouhé směny v neděli povolili trenéři předčasný odjezd Jaroslavu Hažvovi.

Datum: 27. 1. 2008 | Sekce: Reprezentace | Autor: Petr Holý