ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Reprezentace: Kontrolní sraz U23 ve Vracově

Krátký souhrn z kontrolního startu reprezentace U23

Na sklonku roku 2023 se ve Vracově uskutečnil kontrolní start juniorské reprezentace, kterého se zúčastnilo 8 + 8 hráčů a hráček širšího reprezentačního výběru U23. Jednalo se o první KS jedné z kategorií v nabitém termínovém kalendáři před MS 2024, které proběhne na Slovensku v Brezně.

Reprezentanti absolvovali ve dvou dnech pod vedením reprezentačních trenérů na konci podzimní sezóny poměrně náročný program, když odehráli 2 x 120 HS, nácvik sprintů a tandemů, celkem bez rozhozu cca 350 hodů.

Prvních 120 HS proběhlo ve formě utkání čtyřčlenných družstev, když každý trenér si vylosoval své hráče a v průběhu zápasu je koučoval, když nešlo ani tak o výkon, ale o seznámení se s technikou jednotlivých hráčů a po ukončení hry o jejich rozbor.

Nejlepšího výkonu a nutno poznamenat, že na první start nebyly dráhy namazány, dosáhnul Ondra Stránský (651 kuželek) a u děvčat Míša Provazníková (560 kuželek).

V druhém nedělním náhozu, kdy dráhy byly již připraveny se velkého zlepšení ze soboty dočkaly Kristýna Pavelková (589 kuželek) a Kamila Jirsová (587 kuželek).

U chlapců svoji aktuální výkonnost potvrdil opět Ondra Stránský (640 kuželek) a Adam Mísař (615 kuželek).

Ze soustředění se z nominovaných hráčů omluvily Tereza Křížová a Petra Mertlová, u chlapců z důvodu nemoci Petr Vaněk a chyběl také trenér Jan Endršt, který hrál poslední kolo Interligy.

Poděkování patří všem zúčastněným hráčům za výbornou partu, snahu a odvedené výkony, trenérům Nadě Dobešové, Míše Sedláčkové, Standovi Novákovi a Petrovi Dobešovi za jejich předvánoční čas a věnování se jednotlivým hráčům a malému Dominikovi za technickou výpomoc ve Vracově po celé dva dny.

Vladimír Sedláček, KSR


Datum: 21. 12. 2023 | Sekce: Reprezentace | Autor: Vladimír Sedláček