ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Projekt Návrat dětí na kuželnu – výzva oddílům

V rámci obnovy kuželkářského sportu připravuje Komise mládeže České kuželkářské asociace letní projekt Návrat dětí na kuželnu a připravuje online seminář.

V rámci obnovy kuželkářského sportu připravuje Komise mládeže České kuželkářské asociace letní projekt "Návrat dětí na kuželnu", kterým chce pomoci jednotlivcům, ale i celým oddílům s návratem dětí na kuželkářské dráhy a s obnovou vztahů v kuželkářském prostředí.

Projekt koncepčně navazuje na v současnosti běžící projekt "Zůstaň ve formě", jejichž společným cílem je dětem usnadnit návrat do tréninkového procesu. Součástí nově připravovaného projektu bude i podpora letních kuželkářských kempů. A právě k tomuto bodu se vtahuje naše výzva. Jste-li oddíl, krajský kuželkářský svaz, či skupina nadšenců a konáte-li či máte v plánu konat kuželkářský kemp, nebo byste rádi pro děti ve vašem oddíle/regionu uspořádali letní kemp, jen ještě nemáte konkrétní představu či nevíte, jak do toho, neváhejte se nám přihlásit.

Na základě odezvy k této výzvě bude pro zájemce uspořádán online seminář, ve kterém organizátorům kempů představíme projekt a vyslechneme si jejich postřehy a problémy, které ve spojení s organizací kempu řeší. Na základě získaných poznatků ze semináře pak Komise mládeže ČKA vypracuje nejúčinnější strategii podpory jednotlivých kempů.

Zajímá-li vás práce s dětmi, chcete-li vašim svěřencům zpříjemnit návrat na kuželnu, přihlaste se do 19. května pomocí webového formuláře, podělte se o své zkušenosti a získejte podporu a nové nápady pro váš kemp: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfntGbqeC3zNuNOuba1oqK8V_zVYxlqnqQqNqTC1R3itIZPIQ/viewform

Webový seminář proběhne ještě běhěm května, konkrétní datum bude upřesněno na základě počtu zájemců. K účasti na webovém semináři stačí internetový prohlížeč – nebude nutné stahovat žádné aplikace. Účast na semináři je nezávazná a má informativní charakter.

Není vám něco jasné? Neváhejte kontaktovat sekretariát – tomas.valik@kuzelky.cz, tel. 737 067 880
 

Datum: 4. 5. 2021 | Sekce: Mládež | Autor: Ludmila Johnová