ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Soustředění U23 v Rosicích

Poslední srpnový víkend se uskutečnila reprezentační soustředění – juniorská kategorie zamířila do Rosic, kterým patří velký dík za pomoc při konání této akce.

Koronavirová situace bohužel nejvíce zasahuje mezinárodní soutěže. Zatímco národní soutěže se pomalu rozjíždí, reprezentační kalendář byl již podruhé zásadně změněn. A tak juniorská reprezentace, která se původně chystala na květnové MS, později listopadové MS, musela opět měnit přípravu a nyní je v jednání, zda vůbec MS U23 proběhne. Reprezentační tým se tak od ladění finální formy vrátil k práci na základních herních dovednostech. V sobotu se trénovalo dvoufázově. Juniorky čekal dopolední trénink jednotlivých kuželek a odpolední dorážka. Junioři trénovali dopoledne velké a malé ulice, odpoledne pak hru do plných.

Soustředění bylo zakončeno nedělním náhozem na 120 HS. Vzhledem k tomu, že se ve stejné době konalo soustředění mužů a žen, kam byly pozvány klíčové opory výběrů U23, místo dostali i mladí, úplně noví hráči, kteří výkony ani přístupem nezklamali.

Kontrolní start reprezentace U23 (Rosice, 2020)
Datum: 9. 9. 2020 | Sekce: Reprezentace | Autor: Tomáš Valík