ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Kuželkářský stroj času

Kuželkářský stroj času… aneb co se nevešlo do Kuželkářských listů.

Vážení čtenáři,

v aktuálním vydání Kuželkářských listů 2/2020 najdete speciální anketu, ve které jsme oslovili několik osobností kuželkářského sportu s otázkou: „Jak vidíte budoucnost českých kuželek a kuželek jako sportu obecně za 10 let?“. U oslovených se střídala různá témata, ale i různá pojetí odpovědí. Někteří se zamysleli se vší vážností, jiní se na věc podívali s nadhledem a odpovídali vtipnou formou.

Původním plánem bylo vydat všechny odpovědi v kompletní délce, avšak redaktoři míní a oslovení mění. Prostor v Kuželkářských listech je omezený, takže jsme museli vybrat jen to, co je dle našeho názoru nejdůležitější. Abychom vás neochudili o žádnou zajímavou myšlenku, zveřejňujeme zároveň s časopisem i tento článek, ve kterém najdete kompletní texty oslovených. Věříme, že vás zaujmou.

Závěrem bych vás rád, vážení čtenáři, vyzval, abyste se s námi na facebookovém profilu ČKA podělili o svůj pohled na věc. Zvu vás k diskuzi nad budoucností kuželek. Věřím, že zajímavých témat a jejich řešení je celá řada.

Lukáš Dařílek
šéfredaktor Kuželkářských listů

Datum: 10. 5. 2020 | Sekce: Kuželkářské listy | Autor: Lukáš Dařílek